MCLXXVII Räven Sture

20130621-001715.jpg
Varför inte följa räven Sture på Instagram? Han är Sture biblioteks husräv och demonstrerar tjänstvilligt biblitotekets utbud och funktioner. Vi har inte hållit på så länge, så bildsamlingen är liten, men växande.

På alla bilder utom en är det jag som är räven (Anna gjorde ett inhopp som räv bakom en hissdörr) och rävfotograf har varit kollegerna Nike eller Salomon eller jag själv. Vanligtvis uppdateras kontot på torsdagar, då jag jobbar med Nike, men häromveckan jobbade jag istället med en vikarie och bestämde mig för att ta ett självporträtt. Jag vågade inte vara ute i biblioteket, där det var folk överallt, så det fick bli fotografering i vårt minimala arbetsrum. För att få en neutral bakgrund satte jag mig på golvet, lutade mig mot insidan av dörren och måttade in mig själv med mobilkameran. Just då kom den helt ovetande vikarien och öppnade dörren, och döm om hennes, och besökarnas, förvåning när en räv med en mobil i högsta hugg ramlade ut …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s