MLXVI Ett av Stockholms främsta promenadmål

20130402-000334.jpg
Vid lunchtid var det lagom att ta en paus i The Bible-maratonet, få fart på stegräknaren och lapa lite sol. Ystra turister och kungsholmare, barnvagnar och hundar rörde sig bortom valven, på Stadshusets baksida. Några meter utanför grinden mot Norr Mälarstrand var glasskiosken öppen och gjorde bra business. På vattnet flöt uppbrutna isflak. Jag såg gamla Stockholmsfoton framför mig från vårar på 40- och 50-talen och konstaterade att tiden stått still, man var ute och såg samma saker på samma platser och lapade samma sol.

Sedan gick jag in och tittade vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s