MLIII Hemkomsten

När jag kom till porten hade jag glömt portkoden och fick söka fram den i ett mail i mobilen. När jag kom upp i lägenheten såg det så där främmande ut som det gör efter en tids bortavaro, men trevligt. Mina föräldrar hade tagit undan posten och ställt en pärlhyacintkruka på bordet. När jag packade upp väskan hittade jag stegräknaren som varit oanvändbar under resan (den räknade tusentals steg under våra timmar i den hoppiga bussen) och satte på mig den igen.

I dag har jag varit ledig, i morgon börjar vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s