MXXXVIII Grillfest i Maputo

20130309-205129.jpg
Sitter inkurad i en filt på baksidan av ett hus i Maputo i Moçambique. Fram till nyligen har luften varit kvävande varm och fuktmättad, men nu har det blivit svalt. Vi är hemma hos missionärsparet Hasse och Sonia, där vi har ätit grillad korv och hamburgare, grönsaker och majsgröt, och nu får vi höra lite mer om arbetet med evangelisation, skolbygge, korruptionsbekämpning och mycket annat. Två av de fyra barnen tumlar runt. Det här gör jag bara en gång i livet. Nu präntar jag in det i minnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s