CMXVII Vi har bra böcker och hundkär personal

I eftermiddag kom stammisen Rose Lagercrantz in på Sturebibblan med sin hund Nera. Hon gick in genom caféentrén och stötte genast på mig och kollegan Helena som kastade oss över Nera och började klappa. Nera kastade sig själv ner på golvet, låg med magen i vädret och kunde inte få nog med uppmärksamhet. Rose, som ju faktiskt hade ett biblioteksärende, kunde inte göra annat än att ge oss kopplet och fortsätta bort till informationsdisken och kollegan Nike. Sedan hämtade hon Nera från hunddagiset när hon var klar.

PS Hundar får inte vara på biblioteket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s