DCCCLIV Magnus Lindgren på Fasching


Mitt jazzfestivaldeltagande blev begränsat till den här kvällen på Fasching, och jag är nöjd med valet. Magnus Lindgren visade sina färdigheter på saxofon, klarinett och – yes! – tvärflöjt. Det spelas alldeles för lite flöjt nu för tiden.

Musiken från skivan Fyra, recenserad i DN för tre veckor sedan, spelades enligt presentatören live för första gången den här kvällen, och är redan Spotify-tillgänglig. DN-recensenten gillade spåret Raval, det gör jag också, liksom softa Istanbul och Park Avenue, som ger mig 70-talsvibbar. Det är flöjten som gör det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s