DCCCXIV Posh brunch

Brunchen på Cookbook Cafe på Hotel Intercontinental kan vara det poshaste jag upplevt någonsin. Sofistikerat sober miljö, elegant och uppmärksam personal, stor kall buffé, en liten köksdel där glada kockar stod och lagade omeletter och gräddade våfflor på beställning, och när man tagit del av detta skulle man säga till att man var redo för de tre små varmrätterna, varpå man gick till dessertbuffén.

Sofia och jag vandrade sedan många timmar längs Londons gator innan vi ens tänkte tanken att bli hungriga igen.

Det blev så småningom varsin liten pirog som såldes ut för 55 pence på en gigantisk Sainsbury’s här i närheten av hotellet. Vi åt dem på rummet framför TV:n och såg coola Oscar Pistorius sätta världsrekord i Paralympics.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s