DCCLXX When you feel like giving up

Här kommer ytterligare ett Saddleback Church-tips, en predikan från förra sommaren som jag har sett igen för att den är så bra och uppmuntrande. Men utgångspunkten är inte glättig, snarare krass. ”When you feel like giving up” är rubriken. Exempel på svårigheter och lösningar hämtas både från Bibelns tid och från nu levande personer, och trots att kamp och lidande tas på stort allvar levereras ett par löjligt enkla fraser som svar på lidandets problem, och de funkar, för budskapet är sant. De lyder: Worry or worship. Panic or pray. Gud har inte lovat oss problemfria liv, men han har lovat oss stöd och att aldrig aldrig någonsin lämna vår sida. Om oro och panik är vårt sätt att reagera på svåra omständigheter ska vi veta att det finns alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s