DCCLVII Gästbloggar på bokcirklar.se

I går skrev jag mitt första inlägg som gästbloggare på bokcirklar.se. Det handlar om mina erfarenheter av att få hjälp av personalen på bibliotek jag aldrig tidigare besökt och om mina synpunkter på hur personalen bör vara tillgänglig för besökarna. Under dagen i dag har jag blivit emotsagd av kolleger som inte delar mina uppfattningar – och det är bra med diskussion – men kommentarerna har jag fått på Facebook och tyvärr inte i bloggen. Hur som helst, om du är biblioteksbesökare och har åsikter om den service personalen erbjuder – läs gärna blogginlägget och tyck till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s