DCCXLIV Några frigjorda centimeter i bokhyllan


Så var ytterligare tre böcker bortskänkta till Stadsmissionen. Kattboken tyckte jag mycket om i min gröna ungdom. Den iranska kvinnan Azar Mahloujians självbiografi köpte jag enligt kvittot på Pocketshop på Centralen 16 maj 2000 och jag minns den som väldigt gripande. Boken om reportage med dold kamera korrekturläste jag åt förlaget och kommer tyvärr inte ihåg ett skvatt av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s