DCXXIV Jonas Hassen Khemiri i Babel nästa vecka

image
Det blev återbesök i Babel-studion den här eftermiddagen, med kollegan Salomon. Huvudgästen var Jonas Hassen Khemiri och jag kan bara återigen konstatera att han är ett geni. Kvick och eftertänksam på samma gång.

Dessutom är Jonas Hassen Khemiri min antistressguru, sedan jag läste i en artikel någonstans att han satt på en hipp restaurang i New York och nästa dag, tror jag faktiskt det stod, skulle prata med elever på en skola i Rinkeby. Och de här tvära och snabba kasten i tillvaron var något han verkligen uppskattade. Det där klamrar jag mig fast vid. Det är klart att man kan bli stressad av att ha för mycket att göra med minsta möjliga ställtid, men ofta tror jag min stress kommer sig av att andra säger att alla mina åtaganden måste göra mig stressad. Så tack, Jonas, för att du visar glädje över att få fylla tiden med mångskiftande och spännande göromål istället för att klaga över ett tajt schema!

2 tankar om “DCXXIV Jonas Hassen Khemiri i Babel nästa vecka

    • Det kommer att vara sevärt. Notera hur Jonas överglänser de andra gästerna på deras eget område, när de väl tagit plats i fåtöljerna i programmets andra avdelning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s