DLXV Kungsholmslunch

image
När Anna i dag skulle bjudas på sen födelsedagslunch och stället vi skulle gå till visade sig vara stängt tog vi en kort promenad till lunchställena på Pontonjärgatan och kunde inom några minuter jämföra dagens rätter från tre olika slags kök. Vi bestämde oss för asiatiskt på Mamadou (på bilden den lilla inkluderade förrätten). Det var kul att bekanta sig med lunchutbudet här i min egen stadsdel, det har jag ytterst sällan anledning att göra.

Under tiden vi satt och fiskade upp vår mat med pinnar pratade vi bland mycket annat om förra veckans Strindbergsföreläsning på Sturebibblan och vilken bra talare intendenten från Strindbergsmuseet var. Nästa chans att höra honom är på en lunchföreläsning på Kungsholmens bibliotek torsdagen 23 februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s