DLV Hemlig på Spotify

Ibland bara tror man att man har koll. När jag hjälpte mina föräldrar att dra igång Spotify förra veckan upptäckte jag att mina senaste lyssningar dök upp i deras sociala ström i högerspalten. Och jag som trodde att jag kunde lyssna helt oannonserat när jag valt bort publiceringen på Facebook, men icke. Man måste slå på ”Private Session” också. Och då kommer varningstexten upp att ”Private Session” stängs av om man varit inaktiv en tid eller startar om Spotify. Nåväl. Nu är det påslaget och jag kan i all hemlighet lyssna på Destiny’s Child, Irene Cara och … ja, Army of Lovers hittar jag till och med i en spellista. Sedan slår jag av det och berättar för världen att jag upptäckt fräck finsk soul (det har jag faktiskt) och älskar tysk jazz (också sant, som mina trogna läsare vet).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s