DXVI Ljudnivå på biblioteket – erkänn att du har en åsikt

Veckans fråga på Vårt Kungsholmens webbplats (hittas en bit ner på till höger på min Kungsholmsbloggs sida). Rösta, vettja! Vi får många synpunkter kring detta på biblioteken. Alla tycker olika, men de som säger till tillhör oftast kategorin som drömmer sig tillbaka till hyssjande bibliotekarier (men som säkert inte gillade dem när de fanns).

4 tankar om “DXVI Ljudnivå på biblioteket – erkänn att du har en åsikt

  1. Aha, jo det glömde jag visst skriva:)

    Det bidde alternativet som jag tror ledde, att det är helt ok att viska/prata lågmält. Helst skulle jag vilja ha ett bibliotek som bara är mitt, jag är så lättstörd. Men jag tycker att man åtminstone måste ha respekt för att många kommer dit för att studera eller arbeta, men måste man byta några ord med någon, ska man naturligtvis få göra det. Så som det för det mesta är, alltså.

    /A

    • Ja, det är svårt att göra alla glada. Vissa vill kunna göra grupparbeten (och därmed prata), barn på bibliotek låter, personalen och besökarna pratar med varandra – och så ska man kunna utnyttja biblioteket som en lugn miljö. Det bästa: Skilda avdelningar för skilda aktiviteter. På Sture (och många andra bibliotek): Allt i ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s