CDXXXVII 1700-talsask från … Granit?

I kväll såg jag både del två och del tre av Anno 1790, och jag är ganska säker på att den flätade asken där handelsbodsinnehavaren förvarade nymodigheten te är precis en sådan som står i mitt badrumsskåp. Jag köpte den på Granit och har mina nagellack i den. Vad tror du om den rekvisitaspekulationen, inspelningsassistent Anna?

En tanke på “CDXXXVII 1700-talsask från … Granit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s