CDVIII Vilse på T-Centralen

Första gången jag åker från min tunnelbanestation, Rådhuset, till Centralen sedan början av sommaren. Jag kände knappt igen mig i gångarna, något måste ha förändrats, svårt att sätta fingret på. Förra hösten, när samma sträcka var avstängd, Rådhuset till Kungsträdgården, minns jag det som en stor befrielse när den öppnades igen, men nu … Jag gillar trots allt bussarna bättre. 3:an tar jag oftast om jag åker hemifrån, 40 ibland. 62:an tar jag hem om jag är på Östermalm, det är en fantastisk sträcka, särskilt på kvällen, när man glider fram längs med Strandvägen och leker turist.

Men visst är det skönt att kunna åka tunnelbana till jobbet igen som alternativ till promenaden, när det spöregnar eller, som i dag, när man stiger upp en timme för sent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s