CDIX Bästa blusen

imageDagens blus, favoriten just nu: Svart botten, ceriserosa prickar, halsknyt, transparent, funkar bra med svart linne. Av märket Pingla, köpt på Plezuro.

För några veckor sedan bjöd Plezuro in till mingelkväll då Anna Zanders kläder skulle visas. Jag stängde på Sturebibblan den kvällen och ramlade in sent, för att inte säga sist, för att inte säga att jag var ensam i butiken med Anna Zander och butiksinnehavaren Johanna. Men jag har inget emot special attention i min favoritbutik. Kläderna, som hade hängts tillbaka bland de övriga plaggen, togs fram igen för min skull, jag fick en kopp te och en kaka och gick runt och botaniserade i godan ro. Hittade den prickiga blusen och en Anna Zander-väska i spets. När jag kom hem öppnade jag garderoben och valde ut en klänning som jag tyckte väskan passade bra ihop med, och i kväll har jag letat fram ett nagellack som fullkomnar hela ensamblen. Ty i morgon ska väskan invigas.

Ja. Jag bejakar min ytligaste sida. Den kompenseras av min passion för att leta fram försvunna böcker i Stadsbibliotekets magasin.

2 tankar om “CDIX Bästa blusen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s