CCCLXV Flyr från hantverkarna

image

imageKlockan tio skulle ett okänt antal hantverkare komma och förstärka min dörr (göra den säkrare efter något slags nya regler, samt fulare, vilket också tycks vara en regel när förändringar görs i vårt 20-talshus). Tio i tio, efter att ha gjort ett snabbt distansjobb över telefon från åtta och därefter snabbstädat, insåg jag att hantverkartålamodet inte var på topp, målade på lite mascara, la datorn i en väska som skydd för femton meter ute i regnet och flydde ner hit till Hilma Sofia. Efter en stund kom två franska turister och slog sig när här bredvid, och jag försökte se sådär skönt lokal ut, som att jag bor här i kvarteret. Vilket alltså är helt sant.

Nu har fransmännen gått, jag blir mer och mer intresserad av lådan med Jennys renskav hemma i kylen och hantverkarna har haft en timme och tjugo minuter på sig. Jag tror jag chansar.

Uppdatering: Äsch. De gör min dörr sist på våningsplanet och jobbar i tjugo minuter till. Men det gör inte så mycket. En riktigt trevlig hantverkare står här och penslar på min dörr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s