CCCXXVII Höstens arrangemang

image

Mat och möte med AnnCharlotte på Kaffeverket. Det blev nyligen bestämt att jag åtminstone under höstmånaderna ska kombinera projektledarskapet på Regionbiblioteket med en halvtidstjänst på Sture bibliotek. Årets gladaste nyhet! Visserligen har jag aldrig riktigt slutat på Sture, utan varit engagerad i lite av varje av verksamheten, men nu fick jag en uppdatering på höstplanerna och bidrog med några egna. Vi kommer att arrangera riktigt bra program. Värt att hålla koll på.

2 tankar om “CCCXXVII Höstens arrangemang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s