CCLXXXV Utegympa

image

Äntligen blev det av – utegympa i Rålis. Strålande sol, massor av folk, hurtig ledare, nyfikna spejare från Västerbron. Dessutom fanns Emma E där i folksamlingen. Det känns alltid lite TV-serie, på ett bra sätt, när man spontant hänger med vänner för att man råkat komma till samma plats vid samma tidpunkt.

Jag är ett stort fan av utegympakonceptet, inte bara för att gratis är gott. Alla gånger jag varit med, i dag och under tidigare somrar, har stämningen varit munter och avslappnad, man lånar en färgglad matta om man vill, parkerar sin vattenflaska någonstans (dem får vi sedan kryssa mellan när vi springer runt) och ställer sin väska vid podiet, där ledaren står. Det är så enkelt ordnat och det funkar så bra. Ett par veckor till håller det på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s