CCXLIII Möss

image

Kolla, salta rättvisa möss! Älskar de söta sedan de kom. Kommer alltid att tänka på när jag och Erica stod vid den urcharmiga luckan på Fyrisbiografen i Uppsala förra sommaren och båda ville ha en biobiljett och en påse möss …

Köper till och med charmen i baksidestexten, här från söta påsen: ”Aromas Rättvisa möss tillagas i Sverige. De söta mössen är helt utan konserveringsmedel och de glada färgerna kommer från naturen. Gelémöss är ett original från Aroma sedan 1931.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s