CCXXII Nya Espresso House

Nya Espresso House på Sveavägen har loggan i den nya, mildare färgskalan, uteborden är mer Paris än New York och insidan har något slags ranch/jaktstuga/safarilodge-tema, med jordfärger och en gigantisk buffel utstickande från väggen. Musiken var lite för hög för att det skulle gå att koncentrera sig på 50-talspoesin jag hade med mig, men som tur var kom det lite sena grattis-sms och andra meddelanden, så jag hade hela tiden alternativ sysselsättning.

2 tankar om “CCXXII Nya Espresso House

  1. Jag var där en sväng i fredags, mellan två möten i Immanuelskyrkan, och tyckte att det var jättemysigt där! Musiken var också bra – jazz, the good kind. 🙂 Återbesök kommer definitivt att inträffa.

    • Ja, jag gillade också stället, mycket mer intressant miljö än de flesta Espresso Housen. Däremot var musiken både hög och extremt blandad, singer-songwriter och skrikig rock. Men personalen var trevlig, det väger upp. Då kanske man till och med kan be dem sänka och ha hopp om att de går med på det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s