CLXXXVIII Kaffeverket

Det känns ”lite som att sitta och fika i ett badrum” enligt en recensent på Cafékartan, men jag tyckte det kunde vara värt att testa. Trevligt, tyckte jag, lite badrumskänsla kanske, men stilrent vitt och grått, mittemellan vilsamt och kliniskt. Den grillade mackan var god, bra utbud av varma och kalla drycker, trevliga fönster mot en fin gård. Men kakelklädd miljö har sina baksidor. Tio meter från mig satt en man som hostade så det ekade och i rummet bredvid ett barn som om och om igen hävde upp ett skärande illtjut. Som tur var satt de flesta med lurar i öronen och smartphone eller surfplatta på bordet, som sig bör på ett hippt café på Sankt Eriksgatan.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s