CLX Djupvattengympa

Sitter på en färja mot Tallinn och Sankt Petersburg och hinner rapportera om dagens djupvattengympapass innan jag tappar uppkopplingen.

Det var fullt i bassängen och vi hade flytbälte, frigolithantlar och hela baletten – riktigt roligt! Tidigare hade jag bara använt maskinerna uppe på galleriet på Forsgrénska badet och kikat ner på motionssimningen, simskolan och vattengympan, men nu så, nu har jag paddlat runt med färgglada flytverktyg och sett lika fånig ut som alla andra. Rekommenderas som styrke-, balans- och koordinationsträning.

Det ska visst finnas pool på nedersta däck här ombord. Kanske ska jag repetera de konster jag lärt mig redan i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s