CXLI Mighty Maple

Jag säger bara Mighty Maple! Jordnötssmör med lönnsirap. Mums! Tänk vad de hittar på, amerikanerna. Hos dem finns inte antingen eller, bara både och. Från hemsidan: ”People have been telling us that they love to spread peanut butter on pancakes and waffles for years. They love the way the rich and creamy peanut butter blends with sticky, sweet maple syrup to create an unbelievable taste sensation. This new variety of peanut butter is a tasty way to enjoy two great flavors – try it on toast, stirred over oatmeal, or on a sandwich with crispy bacon!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s