CXVIII Best of majnumret

Har sett att nya numret kom ut i förrgår, men jag måste ändå dela med mig av favoritcitaten ur Situation Sthlms majnummer.

När vi klarat detta har vi den årliga sandsopningsfesten med korvgrillning och lekar.
Dante Crespo på Stockholm Entrepenad om stadens sandsopning – 14 000 ton ska bort – som görs under april.

Man har ju skrivit några texter på svenska nu så att skillsen har utvecklats, säger Skizz.
Stockholmssyndromet intervjuas om nya skivan Underhundar LP.

På natten kan det ibland också ringa lite förvirrade ensamma tanter. Om det finns tid och inte är för många andra samtal då brukar Lena Wihlner tala med dem en liten stund.
    – Jag brukar fråga om de har tagit sina tabletter, om de ätit ordentligt och om de har en bärbar telefon. I så fall brukar jag be dem ta med sig den till sängen och sen säga att vi kan avsluta samtalet när de lagt sig under täcker och så säger jag ”sov gott”.
Lena Wihlner tar emot alla möjliga samtal på Stockholms stads felanmälan.

2 tankar om “CXVIII Best of majnumret

  1. Situation Stockholm är en m y c k e t bra tidning! Måste kolla om de har något motsvarande i Gtb där jag har mitt tillfälliga hem nu. (Just numret du gör reklam för har jag i min ägo, inköpt av den trevliga killen med schäfern som brukar stå utanför Coop Forum i Vinsta-Vällingby ibland)

    • Jag håller med, jag får alltid ut mycket av Situation Sthlm-numren. Min favoritförsäljare är en rödskäggig man på Östermalmstorgs tunnelbanestation, men just det här numret köpte jag av en för mig okänd tidningskille utanför ICA Kungsholmstorg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s