CXIV Ugglor

image

Fick just en komplimang för min ugglekasse från Japantown i San Francisco. Ugglor har ju varit oväntat trendiga de senaste åren. Jag kallar det så klart librarian fashion och funderar på alla gånger jag läst om min bransch som den stereotypa mest omoderiktiga gruppen av alla. Att just omoderiktighetens symbol skulle bli moderiktig känns faktiskt inte särskilt långsökt när jag tänker efter. Det var bara en tidsfråga.

Och så är ugglan förstås ett väldigt estetiskt djur, stiliserad eller ej. Men rådjursmodet är nästan över, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s