XII Modeprat i mobilen

First ladies and their impact on American fashion. Lyssnar på ett panelsamtal som ägde rum på New York Public Library för ett par veckor sedan kring boken Everyday icon : Michelle Obama and the power of style. Där behandlas frågor som “skulle hon bära samma kläder om det var hon som var president?” och designers berättar om hur lyckliga de blivit när de sett att Michelle Obama burit deras plagg. Intressant, nördigt, ganska skojigt.

Uppdatering 29 april: Mot slutet framgår att ingen i den panel som länge pratat ingående om Michelle Obamas klädstil någonsin träffat henne, inte ens de designers som fått plaggbeställningar. Det blev märkligt tyst ett slag när frågan kom från publiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s