Kick-off

Den som varit på Stadsbiblioteket i dag har enbart mött vikarier – men jag tror knappast att det var några gröngölingar, snarare våra inhoppande pensionärer – för hela den ordinarie personalstyrkan har haft kick-off på FågelbroHus. Sådant är extremt sällsynt.

Miljön var fin och maten god. Vi befann oss ganska nära vattnet, men det tog ändå en stund att gå dit, och det var knappt vi fick slita oss från utvecklingsarbete medelst post-it-lappar länge nog för att hinna med promenaden. Bibliotekspersonal latar sig inte.

img_1001

img_0998

img_1006

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s