MDLXXXIV 3D-printat

Häromsistens fick jag ett meddelande från min kusin Emma om att någon från Stadsbiblioteket besökt hennes nya arbetsplats, 3DVerkstan, och pratat om hur man skulle kunna jobba ihop. Själv jobbar jag inte med den delen av biblioteksverksamheten, makerspace-grenen, men när jag fick frågan om ett studiebesök skulle vara kul tackade jag självklart ja. I morse gick jag runt och tittade på diverse prylar i olika material, 3D-printade, allt från lustiga gubbar och leksaksliknande grejer till praktiska föremål, som modeller för arkitekter och till och med en handprotes. Det känns verkligen som en revolutionerande teknik i sin linda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s