MMCCCLX Ont på halsen

Lämnar just Centralbadets regnblöta trädgård efter att ha fått nacken brutalt klämd och sträckt av massören på badets spa nere i källaren. ”Vad stel du var i dag!” säger hon med emfas när behandlingen är över, sedan går hon ut och kommer tillbaka med Clippers vita te med citron. Det var det första Clipper-teet jag köpte för ganska många år sedan, och därefter har jag alltid haft minst ett paket hemma, av olika sorter.

Teet – friskt och lagom varmt – var välgörande för halsens insida. Utsidan är fortfarande mörbultad, särskilt under vänster öra. Men jag är inte avskräckt, massagen gör gott. Nästa tid är redan inbokad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s