MMCCLXXX Bildhanteringsträsket


Min Google Foto-app har nu haft tillgång till stadigt wifi ett par dygn och med alla nya foton och filmer från resan uppladdade har den gått loss fullständigt och spottar ur sig automatiskt skapade filmkavalkader, animeringar och collage i tid och otid.

Till exempel har den här fotograferade katten i Qatar fått liv.

Jag själv är också lite som Google Foto-appen och vill vara kreativ med all dokumentation, i form av stilla och rörliga bilder, så nu har jag äntligen satt mig in i iMovie (utöver enkel användning av mobilversionen, som jag har roat mig med då och då). iMovie är en drog! Typiskt att jag ska vara tillbaka på jobbet i morgon.

2 tankar om “MMCCLXXX Bildhanteringsträsket

  1. Vilken söt kisse! Lika söta var än de befinner sig i världen! Intressant att läsa om din resa. Ett tillägg om hemkokt hostmedicin – när jag var barn fick jag varm mjölk med sirap och smör. Gammal huskur, så din mamma har rätt vad beträffar smöret!

    • Det är möjligt, men jag hostar än! 😉

      Vi såg en del katter under resan, trots att de tydligen inte är så populära i Nepal. Där vi bodde två nätter ute på landsbygden hade familjen som drev lodgen både en hund och en katt och den katten blev både klappad och lekt med. Och så fick den ris till middag! Äkta nepalesisk katt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s