MMCL Glad miniatyrrävens dag

Leve miniatyrräven på miniatyrrävens dag! Hurra hurra hurra!

För några veckor sedan fick jag ett tips på Fejan av Salomon – någon hade lagt upp en länk till en samling rävrelaterade grejer på Etsy. Fullkomligt livsfarligt. Jag beställde bland annat den här rävringen från Korea. Den koreanska Etsy-säljaren hette SilverHolic och hade en hel massa fina, minimalistiska smycken – och nu är de puts väck. På Etsy är de försvunna, på Facebook har de en sida med ett antal uppdateringar som alla är från 13 januari i år och det finns ingen hänvisning till någon webbplats. Blev då min rävring plötsligt ännu mer unik? Nja, den erbjuds, visar det sig, av flera olika säljare på Amazon. Men det spelar ingen roll. Den är ju fin. Tycker jag.

Bakgrunden till miniatyrrävens dag har jag inte satt mig in i, men jag misstänker att Mjölby Porslinsrävsmuseum kan ha med saken att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s