MMCV Essential Waitrose Poppy and Sesame Seed Thins

Satt och skrattade åt Essential Waitrose-humor på Twitter, beska kommentarer om produktserien som den posha engelska matbutikskedjan klassat som grundläggande i sina kunders skafferier och som inbegriper allt från brioche till skotsk rökt lax. Satte sedan skrattet i halsen på väg till köksskåpet när jag insåg att mina Essential Waitrose Poppy and Sesame Seed Thins tog slut under gårdagens taleggiofrossa. Nu sitter jag här med 1500 km mellan mig och närmaste Waitrose.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s