MCCCXI Smarta Google Maps

20131009-232243.jpg
När jag i kväll skulle till Helena i Solna, på en adress där jag aldrig varit tidigare, litade jag som vanligt blint på Google Maps gångvägsförslag, men inte så blint att jag inte hajade till på krumeluren alldeles nära målet. Det verkade ju helt puckat att gå i en åtta istället för att bara svänga 90 grader till vänster. Men Google hade rätt. Vägen övergick i en gångbro som övergick i en trappa som exakt följde krumeluren på skärmen.

Jag ber Google förlåta min ifrågasättande attityd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s