MCCXXIV Lunchlektyr

20130801-000506.jpg
Saturnus på Eriksbergsgatan. De tar ut överpris för luncherna, men miljön är trevlig och nu har de visst börjat erbjuda dagsaktuella, utskrivna tidningar från några olika länder. Jag minns när The English Bookshop började sälja utskrivna exemplar av nästan vilken internationell tidning som helst och påpekade att möjligheten att läsa internationella nyheter digitalt funnits så länge nu att det blivit coolare att sitta på tunnelbanan och läsa New York Times på papper. Jag skriver definitivt under på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s