MC Halva priset på Bik Bok

20130427-013840.jpg
På lunchrasten i går passerade jag Bik Bok på Kungsgatan, där det var halva priset på allt. Jag struntade i att jag är minst tio år för gammal för att handla där, gick in bland alla shoppande tjejer och ryckte åt mig några plagg. Vänta på provrum hade jag inte tid med, så jag gick direkt och väntade på min tur i kassan och stod då precis vid ett frestande nagellackställ. Jag hade ju funderat på att skaffa någon ny färg. Billiga var de, så jag kunde ju ta mer än en. Mer än två, kanske. Och den. Och så den.

Det blev åtta nya nagellack, två klänningar, en tröja och några sockar. Jag var nyfiken på om klänningarna, som var i samma modell, skulle passa, så jag provade den ena när jag kom tillbaka till biblioteket och behöll den på, tillsammans med tröjan. Gick lite från vinter till vår.

Tyckte att innevarande nagellack fortfarande passade bra, så jag målade inte om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s