MXXV Grillska husets brödbod

20130227-155027.jpg
Det lilla men mycket trevliga och fräscha bageriet vid Stortorget kan vara det jag gillar mest i Stockholm (men naturligtvis inte utan konkurrens av andra mycket trevliga bagerier). Ett extra gott skäl att gilla Grillska husets brödbod är förstås att en del av profiten går till Stadsmissionens verksamhet.

Brödet med lustiga spetsar är ”kajaker”, som också kunde provsmakas, och på ett fat längst bort på disken låg andra små munsbitar för den som ville, nämligen ändbitar från dammsugartillverkningen, spritsade med lite choklad.

2 tankar om “MXXV Grillska husets brödbod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s