CCCLXIX Thaimassage

”Hej Sandra!”, hälsade Centralbadets thaimassös glatt, samma som jag hade två gånger i våras. Att hon kände igen mig på en gång kan ha att göra med att jag utmärker mig med en sned rygg som väl kräver lite specialhantering. Hon är hemskt rar, hemskt proffsig, pratar entusiastiskt med stark brytning och jag förstår mindre än hälften av vad hon säger. När jag hämtades i väntrummet var jag ombytt och klar, mjukt, långärmat och långbent ska det vara, och förberedde mig på att få en armbåge i ryggraden och ett knä i höftbenet, en lite rå men välgörande behandling som jag gärna skulle gå på regelbundet om jag hade råd. Precisionen är imponerande – är jag stel i ena sidan av nacken kan jag räkna med att få extra mycket tryck där utan att ha nämnt något om det. Uppenbarligen märks stelheten. Det kanske helt enkelt känns … stelt.

Nu är jag väldigt sugen på att boka in en ny tid. Än har jag inte gjort av med hela friskvårdspengen från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s