CII Smart resande

80 things we wish we knew before we started traveling. CNN-artikel som punktar restips, särskilt för längre resor i riktigt främmande miljöer och under enkla förhållanden, men också generella goda råd. Punkt 70 är viktigare än man tror och punkt 42 ska jag se till att ordna.

Det spelar ingen roll hur mycket jag läser om restips och andras reserfarenheter, jag absorberar allt, överväger sådant som är nytt och ler eller suckar eller himlar med ögonen åt sådant som är bekant, på ett behagligt eller obehagligt sätt. Been there, done that. Å vad jag önskar att jag hade en resa inplanerad. Ja, förutom en helg i Köpenhamn i augusti. Jag menar en då man måste visa passet, helst flera gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s