LVII Faran över?

Något marknadsundersökningsföretag ringde mig i går mitt under bakningen och ville ställa frågor om elbolag. Jag sa att jag tyvärr inte hade tid. De frågade om de kunde ringa tillbaka under söndagskvällen. Jag sa lite motvilligt ja. Så när jag satte mig vid datorn i kväll tog jag med mig den fasta (men trådlösa) telefonen ur hållaren. Nu är klockan nästan halv elva. Törs man sätta tillbaka telefonen nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s