XXXVII Glassfest

Småläser i Dagens Medias blogg Köksveckan och kom till ett inlägg där det rapporteras att kommunikationsbyrån Prime vunnit två fina priser och säger: ”Det firar vi med att tömma en glassbil utanför Slussplan.” Och så en bild på glassbilen och en skock glassätare runtomkring. En vacker dag vill jag ha kommit upp mig så pass att jag efter en särskilt stor framgång kan fira med att tömma en glassbil. Jag ber den parkera utanför Stadsbiblioteket. Välkomna!

4 tankar om “XXXVII Glassfest

  1. Ja, det vore väl något! Om du mailar mig så ska jag bjuda dig på glass en dag med fint väder för bibliotek i allmänhet och Södertälje stadsbibliotek och filialen på Västergårdsgymnasiet (bodde nära det som barn) har lagt grunden till mitt liv. Utan tillgång till gratis möjlighet att låna och läsa böcker hade jag knappast varit en välutbildad akademiker idag.

  2. Ordet ”i synnerhet” föll bort. Skulle förstås stått: ”…bibliotek i allmänhet och Södrtälje stadsbibliotek och filialen på Västergårdsgymnasiet i synnerhet…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s