XXXI Nytt från Liza

Nya röster sjunger samma sånger. Nylånad från biblioteket. Lite svag är jag ju för Annika Bengtzon, även om det var länge sedan jag läste om henne, och jag hör till dem som blev riktigt tagna av Gömda när det begav sig – i sak blev väl historien lite solkad när Mia : sanningen om Gömda kom, men det jag minns är drivet, när jag som 18-19-åring inte kunde lägga boken ifrån mig. Så den här krönikesamlingen ser jag fram emot. Baksidestexten lovar att man här bland annat hittar Liza Marklunds ”brinnande engagemang för de allra mest utsatta”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s